Vangjel Dule në krizë me PD. Faktori grek rrezikon të dalë nga gara për shkak të mandatit të tij

Neogociatat mes Vangjel Dules dhe Partisë Demokratike rrezikojnë të zhdukin siglën e PBDNJ në Shqipëri, për shkak të mandatit të Dules.

Oferta e PD është që Dule të hyjë në listat e saj në Vlorë dhe PBDNJ të mos garojë.

Por kjo duket se ka ngjallur shqetësim në Athinë, pasi kështu po asgjesohet faktori grek në Shqipëri për shkak të Dules.

Kështu, Dule nga një politikan nacionalist pro-grek, po del më antigreku, pasi po eleminon faktorin grek në Shqipëri, për shkak të mandatit të tij.

Kjo ka bërë që negociatat të bëhen të vështira, pasi Dule kërkon edhe mandatin e tij dhe garimin formal të PBDNJ.

Kjo gjë nuk po pranohet ende nga PD.

REMOTE_ADDR:[]
                 Loading...