Netfix ndan rregulla të reja për ndarjen e llogarisë me të tjerët, ja cilat janë

26 Janar 2023, 16:11Hi-Tech TEMA

Netfix ndan rregulla të reja për ndarjen e llogarisë me të
Ndarja e fjalëkalimeve të Netflix me të tjerët është një praktikë që ka dëmtuar jo pak gjigantin e transmetimit.

Për këtë arsye prej kohësh ata paralajmërojnë masa dhe si duket së shpejti rregulla të reja do të hyjnë në fuqi. Praktika e ndarjes së fjalëkalimit jashtë shtëpisë do të bëhet më e vështirë dhe do të përfshijë një tarifë shtesë.

 “Ndërsa kushtet tona të përdorimit kufizojnë përdorimin e Netflix për një familje, ne e kuptojmë se ky është një ndryshim për anëtarët që ndajnë llogarinë e tyre më gjerësisht,” tha Netflix në raportin e tij drejtuar aksionarëve.

“Ndërsa shpërndajmë ndarjen me pagesë, anëtarët në shumë vende do të kenë gjithashtu mundësinë të paguajnë ekstra nëse duan të ndajnë Netflix me njerëz me të cilët nuk jetojnë. Të gjithë anëtarët do të mund të shikojnë gjatë udhëtimit, qoftë në një televizor apo pajisje celulare.”

 Modeli i ri mund të bëjë që përdoruesit e Netflix, për shembull, në Australi që paguajnë rreth 4 dollarë shtesë në muaj nëse provat e vitit të kaluar në Kosta Rika, Kili, Peru, Argjentinë, El Salvador, Guatemalë, Honduras dhe Republikën Domenikane janë një model. Këto vende ishin në shënjestër nga kompania sepse ndarja e fjalëkalimeve dukej se ishte veçanërisht e zakonshme atje.

Lini një Përgjigje