http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2019/06/Shqiperi-EU-Albania-Europe-BE-1-768x511.jpg

Shqiperi-EU-Albania-Europe-BE-1-768x511.jpg

Integrimi europian, The Economist: Disa deputetë gjermanë kërkojnë ndarjen e Tiranës dhe Shkupit, Franca dhe Holanda janë pengesë për zgjerimin e mëtejshëm të BE-së

Hapja e negociatave të anëtarësimit të Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut është shtyrë për në vjeshtë. Kështu raporton media ndërkombëtare …