http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2019/09/mimoza-dervishi-209x300-209x300.png[["

Degradimi i ligjerimit publik

Nga Mimoza Dervishi Në fillim të sezonit të ri politik. (mediatik), është i pashmangshëm reflektimi për sezonin e shkuar, qoftë dhe për të kuptuar ku …