http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2019/06/Capture-3-765x383.jpg

Capture-3-765x383.jpg

Si iu kërkua industrialistit të famshëm amerikan Harry Sinclair të bëhej mbreti i Shqipërisë! Debati i 1923 në “New York Times” dhe replika e Konicës: Mbretërit lindin, nuk bëhen

*Nga Kreshnik Kuçaj Në përfundim të Luftës së Madhe, apo Luftës së Parë Botërore, në Shqipëri nis një periudhë stabiliteti e vëmendja …

http://www.gazetatema.net/wp-content/uploads/2019/06/62645979_1270157433165900_2090032176878845952_n.jpg

62645979_1270157433165900_2090032176878845952_n.jpg

FOTOT/ Kongresi që lindi Partinë Socialiste, vajza e Dritëroit publikon detaje të panjohura: Kur mban një fjalim, më mirë të përcillesh me të shara sesa të tallura

Teksa socialistët festojnë sot datën e themelimit të partisë së tyre, vlen të kujtohet kongresi i dhjetë i Partisë së Punës së Shqipërisë, që …