Rrëmbimi dhe vrasja e Jan Prengës, Gjykata e Posaçme rifillon gjykimin për të pandehurit

17 Mars 2023, 14:40Kronika TEMA

Rrëmbimi dhe vrasja e Jan Prengës, Gjykata e Posaçme rifillon

Në Gjykatën e Posaçme ka rifilluar gjykimi pas një vit pezullimi për shkak të mosmarrëveshjes të të pandehurve, Dritan Rexhepi i arrestuar në Ekuador, Gentian Funiqi arrestuar në Spanjë, Geraldo Martini, Aldo Majnishta, Martin Bleta, Korado Gështenja e Artan Docaj, të akuzuar si grup i strukturuar kriminal për rrëmbimin e Jan Prengës.

Dje filloi gjykimi në mungesë për të njëjtin rast edhe i Altin Hajrit edhe ky i akuzuar për të njëjtat vepra penale.

Lini një Përgjigje