Berisha apo Basha? 73% e qytetarëve nuk duan asnjërin si kandidat për kryeministër nga opozita

20 Prill 2024, 09:02Politika TEMA

Berisha apo Basha? 73% e qytetarëve nuk duan asnjërin si kandidat

Qytetarët janë pyetur nga “Barometri” në kontekstin e gjithë sondazhit për opozitën edhe për kandidatin që qytetarët duan nga opozita për kryeministër.

Sali Berisha apo Lulzim Basha, të vendosur përballë njëri-tjetrit dy figurat kryesore të dy pjesëve të partisë më të madhe të opozitës, ndahen në 15,2 % që duan Berishën si kandidat për kryeministër dhe 5% që do të donin që Basha të ishte kandidati i opozitës për kryeministër.

Por shumica e të pyeturve nga “Barometri”, 73 % e qytetarëve nuk duan asnjërin prej tyre si kandidat për kryeministër, por dikë tjetër.

Berisha apo Basha? 73% e qytetarëve nuk duan asnjërin si kandidat

Lini një Përgjigje