Te fundit

01:10

22:41

22:25

22:10

21:58

22:00

21:50

21:40

2024-03-24 19:00:00Turizëm TEMA

1 Komente

 1. T
  Tirona

  Hapsire me se e mjaftueshme per parkimin e makinave ne ate zone te plazhit , qe te behet nje investim me perspektive te gjate ky Parkim duhet te behet me shume kate, ku Kati I pare te jete per autobuzat dhe katet e tjera per makinat e pushuesve mundesisht te jete 8 kate dhe ne cdo cep te ketij parkimi shumekates te kete ashensore per njerezit. Mos te ndertohet nje shesh parkim se do te jete nje investim i deshtuar, meqe po e ndertoni kete parkim , bojeni ashtu sic i bon e gjithe bota ne zonat turistike bregdetare

  Lini një Përgjigje

  19:40 Turizëm 1 koment

  11:32 Turizëm 1 koment

  16:00 Turizëm

  09:18 Turizëm 1 koment

  21:10 Turizëm 2 komente

  19:50 Turizëm

  15:50 Turizëm 1 koment

  14:13 Turizëm

  09:39 Turizëm

  15:30 Turizëm

  Më të lexuarat

  09:31 Politika 24 komente

  17:40 Kronika 10 komente

  09:44 Politika 49 komente

  11:41 Politika 14 komente

  16:15 Kronika 19 komente

  09:38 Rajoni 22 komente

  Blog Tema

  18:08 Blog

  10:40 Blog 6 komente

  18:59 Blog 6 komente