FOTOT: Hidhet së shpejti në treg makina e parë që punon me energji diellore

23 Qershor 2022, 13:41Hi-Tech TEMA

FOTOT: Hidhet së shpejti në treg makina e parë që punon me

Kompania holandeze Lightyear ka njoftuar se në vjeshtë do të nisë prodhimin e makinës së parë në botë që punon me energji diellore.


Makina do të ketë të instaluara panele diellore dhe mund të udhëtojë mbi 600 km pa pasur nevojë të karikohet. Ndërkohë, 70 km në ditë mund t’i bëjë vetëm me energji diellore.


Kjo do të thotë se mund të ketë ditë

Lini një Përgjigje