One Albania në Ditën e Verës; Imazh i ridhe shfaqje me dronë!

11 Mars 2023, 14:14Hi-Tech TEMA
One Albania në Ditën e Verës; Imazh i ridhe shfaqje me

 

Dita e Verës po afron dhe kompania më e madhe e telekomunikacionit në Shqipëri ka krijuar një kalendartë mbushur me aktivitete gjatë 14 marsit.

Nga mbështetja e iniciativave kulturore lokale deri tekorganizimet masive në kryeqytet, One Albania ka zgjedhur 14 marsin si ditën për të nisur “pranverën” e saj të re në tregun vendas të telekomunikacionit.

Imazhi i saj i ri do të shpaloset edhe në ngjyra të reja. Ngjyra lejla dhe e verdhë, të frymëzuara nga ndjenjat e krenarisë, prestigjit dhe njerëzores, vijnë si shoqëruesetë natryshme të vetë Ditës së Verës dhe stinës së ngrohtëqë nis në 14 mars.

Aktivitetet nisin në Sheshin “Skënderbej”,  me plot lojëra dhe dhurata për të mëdhenj e të vegjël; gjithçkanën tingujt dhe muzikën e këngëtares shqiptare tëmirënjohur, Enisa. Ajo do të sjellë për të gjithëaudiencën e pranishme disa nga hitet e saj më tëfamshme në botë.

Stacioni i radhës do të jetë zona e ish-bllokut, e cilaështë kthyer në strehën e një tradite urbane të quajtur“Street Party”. Edhe këtu, One Albania është kujdesurqë të rinjtë e apasionuar pas muzikës elektronike, tëshijojnë një përvojë të plotë me argëtim, dhurata dheaksesorë estetikë të mbushur me ngjyrat e verës.

Gjithçka do të kulmojë në Liqenin Artificial, gjatëorëve të pasdites, ku për herë të parë One Albania sjellnë Shqipëri, një performancë artistike me dronë. Mbi500 dronë do të ndezin qiellin e liqenit, me një shfaqjetë organizuar për herë të parë në Ballkanin Perëndimor.

Këtë vit, Dita e Verës premton shumë dhe One Albania ofron të gjitha arsyet për të mos humbur asnjë ngafestimet në kryeqytet.

One Albania në Ditën e Verës; Imazh i ridhe shfaqje me dronë!

Dita e Verës po afron dhe kompania më e madhe e telekomunikacionit në Shqipëri ka krijuar një kalendartë mbushur me aktivitete gjatë 14 marsit.

Nga mbështetja e iniciativave kulturore lokale deri tekorganizimet masive në kryeqytet, One Albania ka zgjedhur 14 marsin si ditën për të nisur “pranverën” e saj të re në tregun vendas të telekomunikacionit.

Imazhi i saj i ri do të shpaloset edhe në ngjyra të reja. Ngjyra lejla dhe e verdhë, të frymëzuara nga ndjenjat e krenarisë, prestigjit dhe njerëzores, vijnë si shoqëruesetë natryshme të vetë Ditës së Verës dhe stinës së ngrohtëqë nis në 14 mars.

Aktivitetet nisin në Sheshin “Skënderbej”,  me plot lojëra dhe dhurata për të mëdhenj e të vegjël; gjithçkanën tingujt dhe muzikën e këngëtares shqiptare tëmirënjohur, Enisa. Ajo do të sjellë për të gjithëaudiencën e pranishme disa nga hitet e saj më tëfamshme në botë.

Stacioni i radhës do të jetë zona e ish-bllokut, e cilaështë kthyer në strehën e një tradite urbane të quajtur“Street Party”. Edhe këtu, One Albania është kujdesurqë të rinjtë e apasionuar pas muzikës elektronike, tëshijojnë një përvojë të plotë me argëtim, dhurata dheaksesorë estetikë të mbushur me ngjyrat e verës.

Gjithçka do të kulmojë në Liqenin Artificial, gjatëorëve të pasdites, ku për herë të parë One Albania sjellnë Shqipëri, një performancë artistike me dronë. Mbi500 dronë do të ndezin qiellin e liqenit, me një shfaqjetë organizuar për herë të parë në Ballkanin Perëndimor.

Këtë vit, Dita e Verës premton shumë dhe One Albania ofron të gjitha arsyet për të mos humbur asnjë ngafestimet në kryeqytet.

 

 

 

 

1 Komente

  1. M
    Muli Noka

    Kompani me menaxhere te korruptuar. A e dini se bashkejetuesja e Ahmetaj eshte menaxhere tek One? Mire shteti por edhe bizneset jane te kalbura nga korrupsioni ketu.

    Lini një Përgjigje