Mjeket më të mirë të syve në Indi ne Spitalin Amerikan ne 3!

19 Maj 2023, 12:20Shëndeti TEMA

Mjeket më të mirë të syve në Indi ne Spitalin Amerikan

Dy mjekë oftalmologë që frymëzojnë me punën, eksperiencën dhe aftësitë e tyre në zgjidhjen e rasteve të komplikuara. Të tillë janë kirurgët indianë të syve, Dr.Zenat Shah dhe Dr.Ranojit Basu, pjesë e ekipit profesionist të “Universal Eye Hospital” të drejtuar nga Dr.Shk.Nadon Qafa, në Spitalin Amerikan 3.  

E diplomuar në okulistikë në vitin 2007, me një eksperiencë mbi 16 vjeçare në kirurgjinë okulistike, Dr. Zenat Shah ia ka dalë të jetë një model suksesi dhe të vlerësohet me disa çmime.

Dr.Shah ka kryer me sukses mbi 3500 ndërhyrje të retinës, mes tyre edhe raste shumë të komplikuara, të cilat kanë rënë në sy të ekspertëve të fushës.

Dr.Shah është e specializuar në kirurgjinë e retinës, traumave të rënda të syve, kirurgjinë me lazer, diagnozën dhe trajtimin e sëmundjeve të retinës dhe nervit optik, si dhe në menaxhimin e rasteve komplekse të uveitit, etj. 

Rastet e vështira që ka zgjidhur i kanë hapur Dr.Shah dyert e VRSI (Vitreo Retina Surgeon in India), një strukturë që trajton rastet më të komplikuara të kirurgjisë okulistike si dhe të shoqatës analoge në USA (ASRS).

Nga ana tjetër, Dr.Ranojit Basu është një profesionist i dedikuar, shumë i qetë dhe i sigurt në punën e tij, falë ekperiencës mbi 20 vjeçare. 

I specializuar në SHBA në fushën e Oftalmologjisë pediatrike, Glaukomës dhe kirurgjinë e Kataraktës, Dr.Basu e ka ushtruar profesionin në vende të ndryshme të botës. Tashmë në Shqipëri, ai sjell përvojën e tij të çmuar për ti dhënë edhe me shumë vlera dhe cilësi okulistikës në vendin tonë.

Eksperienca dhe formimi akademik i Dr.Basu mbulon sektorë të rëndësishëm të okulistikës si: Oftalmologji e përgjithshme dhe pediatrike, kirurgjia e Strabizmit (shtrembërimit të syve), trajtimi i sëmundjeve të retinës, Kirurgjia e Kataraktit, Diagnoza dhe kirurgjia e Glaukomës, Kirurgjia Refraktive, Traumat e syve, etj.

Tashmë Dr. Shah dhe Dr.Basu janë vlerë e shtuar e stafit të ekspertëve të Universal Eye Hospital në Spitalin Amerikan 3, për të trajtuar dhe për t’i dhënë zgjidhje problemeve të syve tuaj çdo ditë.

Lini një Përgjigje