Sukses i jashtëzakonshëm i ekipit IVF të Spitalit Amerikan

26 Prill 2023, 15:26Shëndeti TEMA

Sukses i jashtëzakonshëm i ekipit IVF të Spitalit Amerikan
Sukses i jashtëzakonshëm i ekipit IVF të Spitalit Amerikan, lind një djalë të shëndetshëm pacientja infertile e diagnostikuar me tumor endometrial (i mitrës)

Në fillim dukej e pamundur:

• Kancer endometrial (i mitrës) në një paciente infertile.
• Trajtim konservator me ruajtjen e mitrës. Fertilizim In Vitro me cikël natyral (pra pa stimulim) dhe … lindja e një djali të shëndetshëm!
Lavdi Perëndisë për këtë sukses të ekipit tonë.

Lini një Përgjigje