Messenger po heq një opsion që e bëri komunikimin më të lehtë për shumë njerëz

13 Gusht 2023, 15:30Hi-Tech TEMA

Messenger po heq një opsion që e bëri komunikimin më të

Ndonjëherë mund të jetë mjaft zhgënjyese kur Messenger pyet me çdo aplikacion nëse dëshironi ta përdorni për dërgimin e mesazheve SMS. Epo, lajme të këqija po vijnë për ta, muajin e ardhshëm Facebook do ta anulojë zyrtarisht këtë opsion.

“Përdoruesit nuk do të mund të përdorin më Messenger për të dërguar dhe marrë mesazhe SMS, pas përditësimit që mbërrin në aplikacion më 28.9.2023”, thuhet në deklaratën e kompanisë.

Facebook rekomandon që të rivendosni aplikacionin e parazgjedhur të mesazheve duke shkuar te cilësimet e telefonit tuaj, duke gjetur Aplikacionet, më pas aplikacionet e paracaktuara. Ata vërejnë se pas përditësimit, përdoruesit do të fillojnë automatikisht të marrin SMS përmes një aplikacioni të ndryshëm ose të paracaktuar.

Ky opsion u prezantua për herë të parë në vitin 2012, por u hoq nga Facebook shumë shpejt. Katër vjet më vonë, Facebook rifuti funksionin dhe e ka mbajtur atë deri tani.

Lini një Përgjigje