Bëhet milionere me limonadë, adoleshentja amerikane tregon historinë e suksesit të biznesit,

20 Qershor 2022, 18:03Lifestyle TEMA

Bëhet milionere me limonadë, adoleshentja amerikane tregon

Mikaila, tani 17-vjeçe, thotë se kur ishte 4-vjeçare i erdhi në kokë ideja e krijimit të një kompanie kur edhe gjyshja ia dhuroi një libër gatimi si dhuratë.

E pavarësisht që ai libër nuk ishte i përshtatshëm për moshën e saj, ajo gjeti recetën e një limonade që daton nga viti 1940 dhe kështu e modifikoi.

Fillimisht e shiti nëpër rrugë para shtëpisë duke e quajtur bletë. Inspirimi i erdhi në kokë kur e pickuan bletët kur ishte më e vogël, dhe për asnjë moment nuk arriti ta heq nga koka atë moment.

Sot kompania e saj quhet Mikaila’s Me & the Bees Lemonade”, që gjeneron të hyra prej dhjetëra miliona dollarë.

Lini një Përgjigje