Drejtësia e re, Rama: Nuk varet nga pushteti, të vazhdojë drejt, pa parë majtas-djathtas

6 Dhjetor 2023, 22:12Politika TEMA
Drejtësia e re, Rama: Nuk varet nga pushteti, të vazhdojë drejt,

Kryeministri Edi Rama tha se kjo drejtësi nuk është perfekte dhe se ka problemet e saj, por thekson se për një gjë që është i sigurt është fakti që ky pushtet është krejtësisht i pavarur.

I ftuar në A2 CNN në Debat nga Alba Alishani, Rama tha se kjo qeveri nuk po ndikon në drejtësinë e re, ndryshe nga sa pretendon opozita.

 “Nuk është e përkthyer dhe ka gabimet e saj, se pot ë ishte e përkthyer nuk do ishte një strukturë e re e drejtësisë, por një prodhim magjik i universit, ama që kjo strukturë e re e drejtësisë po bën gjëra që deri para pak vitesh shqiptares jo vetëm që nuk i kanë pritur, por as nuk e imagjinonin.

Një strukturë drejtësie që nuk varet nga pushtetit, rezultat i këtij të vazhduarit drejt, pa parë majtas e djathtas është që njerëz të lidhur me pushtetin shkojnë prapa hekurave, kur janë për të shkuar prapa hekurave”, tha Rama.

Lini një Përgjigje