I dërguari me punë nga SHBA, David Wisner takohet me Dr. Klodian Allajbeu në Spitalin Amerikan

10 Janar 2024, 17:45Shëndeti TEMA

I dërguari me punë nga SHBA, David Wisner takohet me Dr. Klodian
Në Spitalin Amerikan është mirëpritur në takim z. David Wisner, I ngarkuari me Punë pranë Ambasades Amerikane nga Dr. Klodian Allajbeu, CEO I Spitalit Amerikan.

Gjatë kësaj vizite Dr. Allajbeu i prezantoi infrastrukturën spitalore, investimet e filluara që prej 2008 nga Southeast Europe Equilty Fund ll të cilët kanë përmirësuar shërbimin shëndetsor në Shqipëri.
Teknologjia inovatore e ofruar nga General Elektrik, Medtronic, Jonson and Jonson, Boston Scinetific etj, e shoqeruar me ekspertizën e mjekeve shqiptare dhe të huaj ka sherbyer si katalizator Jo vetëm për Spitalin Amerikan por edhe për shërbimin shendetsor publik në vend duke i dhënë mundësi pacienteve shqiptar të marrin shërbime Shendestore të avancuara ku vite para ato ishin të mundshme vetëm jashtë vendit.

Z. Wisner vizitoi Departamentin e Radiologjisë e Qendren STROKE dhe takoi ekipin mjeksor të drejtuar nga Prof. Dr. Mentor Petrela për të mësuar më shumë rreth shërbimeve mjeksore të avancuara që ofrohen në Spitalin Amerikan.

Dr. Allajbeu i prezantoi historikun e përgjithshëm të spitalit, sukseset, sfidat e kaluara dhe aktuale me të cilat perballet sistemi shendetsor, si edhe planet për të rritur prezencën e brendeve amerikane me qëllim përmirësimin e shërbimit mjeksor ndaj qytetarëve shqiptare.

1 Komente

  1. D
    Dionis Petrela

    Hajde ç'vete ne kete vent kur diplomati i larte viziton spitalin 'amerikan' qe vetem emrin ka me shume per marketing se se perberja eshte turko-shqiptare pa haruar kete Klod Allajbeun, mafiozin, trafikantin dhe banditin e lidhur me fujet e mafies universale.

    Lini një Përgjigje