Parandaloni më mirë se të kuroni! NOVAL Diagnostik mendon per shendetin tuaj

27 Mars 2023, 15:56Shëndeti TEMA

Parandaloni më mirë se të kuroni! NOVAL Diagnostik mendon per

Shendetit tone here pas here i duhen kontrolle mjekesore per te pare parametrat si dhe per te parandaluar semundjet qe ne fazat e para Per kete ka menduar,Noval Diagnostic
Rrjeti i laboratovere me standartet me te larta ne rajon ku do te gjeni Staf te specializuar, sherbim elitar dhe teknologjine e fundit per kryerjen e te gjitha analizave
Ne kete pranvere ne cdo laborator Noval mund te kryeni analizat dhe paketat e kontrollit me ulje te konsiderueshme.

Paketat e check up per femra dhe paketa e check up meshkuj per vetem 5700 lek
Paketa per kontrollin e anemise
Paketa per kontrollin e plote te tiroides
Paketa per kontrollin e diabetit, kontrollin e melcise dhe kontrollin e zemres

Tek laboratoret Noval do te gjeni edhe mjekun specialist per interpretimin e analizave tuaja dhe ndjekjen periodike

Rezultat e ekzaminimit i merrni per nje kohe shume te shkurter duke skanuar barkodin ne fature, ne email ose ne nr tuaj te telefonit pa qene nevoja qe te paraqiteni serisht ne laborator
Besoji shendetin tuaj, me te mireve

Noval Diagnostic

Lini një Përgjigje