Te fundit

22:40

22:25

22:25

22:10

22:00

21:50

21:40

21:30

2023-05-19 11:21:51Sport TEMA

2 Komente

 1. ÇEKIÇI

  Igli Tare le te shkoj drejtor sportiv në Serbi se ka deshirë qe serbet ta ja qijnë gruan mbasi nuk ka vajzë

  1. D
   Dollibashi i Nartes

   Tare eshte socialist i terbuar dhe sa here qe ka zgjedhje vhen te votoje per PS

   Lini një Përgjigje

   10:44 Sport

   19:40 Sport

   18:07 Sport 1 koment

   17:07 Sport

   13:49 Sport

   12:48 Sport

   22:51 Sport 2 komente

   20:37 Sport 1 koment

   19:57 Sport

   19:08 Sport 1 koment

   Më të lexuarat

   09:58 Politika 49 komente

   10:43 Politika 6 komente

   09:38 Politika 6 komente

   12:39 Politika 39 komente

   09:18 Politika 4 komente

   10:48 Politika 17 komente

   Blog Tema

   18:40 Blog 4 komente

   15:50 Blog

   13:30 Blog 8 komente