Ndryshime në strukturën e FSHF-së: Shulku me më pak kompetenca, ‘gradohet’ Aldi Topçiu

2 Prill 2024, 12:02Sport TEMA

Federata Shqiptare e Futbollit ka miratuar strukturën e re organizative ku bie në sy se sekretari i përgjithshëm Ilir Shulku nuk ka më të njëjtin fuqi si më parë.

Ai do vijojë të jetë sekretar, por nuk ka më nën komandë të gjithë departamentet e FSHF-së.

Me ndryshimet e reja Shulku do kujdeset për impiantet sportive nën menazhimin e FSHF-së si stadiumet Air Albania, Elbasan Arena, Shtëpinë e Futbollit, qendrën stërvitore në Kamëz si dhe përgjegjës i futbollit të vajzave dhe atij amator.

Tani një rol të rëndësishëm do ketë Aldi Topçiu, i emëruar drejtor administrativ.

Tani ai është përgjegjës për sektorin e garave, atë ligjor dhe të licensimit.

Gjithashtu drejtor Teknik do jetë Fluvio Pea, ndërsa Edlira Jaupaj drejtoreshë e burimeve njerëzore, IT dhe statistikave.

Ndryshime në strukturën e FSHF-së: Shulku me më pak

1 Komente

  1. h
    hahahah.....

    Kjo ka shumë rëndësi.Mezi po e prisnim këtë riorganizim.

    Lini një Përgjigje