Si e vlerësojnë qytetarët e Tiranës Partinë Socialiste

24 Mars 2023, 21:39Sport TEMA

Si e vlerësojnë qytetarët e Tiranës Partinë Socialiste


Në prag të zgjedhjeve të 14 maijt Barometri në Euronews Albania ka pyetur qytetarët e Tiranës se çfarë mendojnë për Partinë Socialiste.

Mendimi pozitiv për Partinë Socialiste është rritur nga 47% në shkurt në 59.5% në mars. Ndërsa mendimi negativ për Partinë Socialist është ulur nga 50.7% në shkurt në 37.2% në mars.

Kur i shohim politikisht ata që kanë mendim pozitiv për PS ka një rritje të numrit të socialistëve nga 90.5% që ishin në shkurt në 92% në mars.

Një rritje ka pasur edhe numri i votuesve të PD që kanë mendim pozitiv për PS nga 9.3% që ishte në shkurt në 18.3% në mars.

Po ashtu një rritje ka pasur edhe numri i të paidentifikuarve politikisht që kanë mendim pozitiv për PS nga 27.4% që ishte në shkurt në 31% që ishte në mars.

Rritje të mendimit pozitiv ka pasur edhe për kryeministrin Edi Rama nga 47.3% që ishte në shkurt në 59.1% në mars. Ndërsa mendimi negativ ka pësuar një rënie nga 49.7% që ishte në shkurt në 38.3% në mars.

8 Komente

  1. R
    Romi

    Kane punuar mire prandaj. Po mbushen burgjet me hajdute socialite prandaj. Skane me vend ne dyshek apo te aspiratori per leket e vjedhura prandaj dhe populli i do kaq shume. Po ik o tema fshi sumen me kete sondazhin

    Lini një Përgjigje

    Blog Tema