FOTOT: Vende të mrekullueshme që gjenden në Google Earth

26 Maj 2019, 13:19Lifestyle TEMA
FOTOT: Vende të mrekullueshme që gjenden në Google Earth

Emri i tij është Will dhe ai është një gjeolog nga New Orleans. Kohët e fundit, djali ndau në internet imazhe të vendeve më interesante që gjeti në Google Earth. Çdo vend ka një përshkrim të shkurtër.

Por Will paralajmëron: “Më pëlqen shumë të shoh Google Earth për gjëra interesante. Imazhet e mia rrjedhin nga kërkimet në internet, ato janë vetëm hipotezat e mia dhe mbajeni  mend se edhe mund të gaboj, “shpjegoi ai.

E gjitha filloi ndërsa gjeologu po kërkonte shembuj interesantë të proceseve gjeologjike për t’i përdorur gjatë disa konferencave, kur vuri re një sërë vendesh interesante.

Në shumicën e screenshots ju mund të shihni formacione të pabesueshme natyrore, strukturat misterioze të krijuara nga njeriu.

Falë Google Earth ne marrim imazhe satelitore nga lart, fotografi ajrore dhe të dhëna topografike të ruajtura në një platformë GIS (Wikipedia). Me anë të kësaj platforme ne mund të vizitojmë vende të paarritshme në botë.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme shënohen *

Lini një Përgjigje