Muli në dilemë për portretin e Navalny më 20 shkurt

17 Shkurt 2024, 18:55Antena TEMA

Muli thirri sot Lelon për të diskutuar nëse duhet të dalin me portretin e Navalny në shesh më 20 shkurt apo jo.

-Beteja jonë është në dy plane, tha Lelo.

Në planin ndërkombëtar dhe atë të brendshëm.

Në planin ndërkombëtar ne kemi nevojë të dukemi që jetojmë në një regjim dhe na duhet fotua e Navalnyt.

Puna është se këta aleatët tanë në Perëndim janë kryesisht pro rus dhe kjo gjë nuk ju pëlqen.

Në planin e brendshëm mendoj se është dëshpëruese, pasi njerëzit mendojnë se meqë u vra Navalny, Edi Rama mund të vrass dhe Doktorin, dhe nuk ndodh asgjë.

Dhe kështu na tremben demokratët. Duhet kujdes.

-Po çfarë rekomandon ti, i tha Muli?

-Unë mendoj ta fillojmë me një minutë heshtje për Navalnin, pastaj të flas Lado Bumçi dhe t’i thotë Edi Ramës, ne nuk jemi si Navalni që e lanë Putinin ta vriste në burg.

Ne të vrasim ty para se të behësh si Putini. Ne nuk të lëmë gjallë ty.

Këtu shpërthejnë dhe turmat.

Mund të kemi një parullë. “Rama jo Putinë, por Putanë”.

Që t’i dridhen legjet e këmbës kur ta shikojë.

-Kjo po më pëlqe, tha Muli. Po a i ndez Aldua turmat?

-Nuk duhet të rrezikojmë shumë.

Na duhet Aldua që dhe po nuk i ndezi, të themi: “Epo Aldua ishte, su bë qameti”.

Pra ideja është që ne të dukemi si Navalny, po të mos jemi si Navlny, se ashtu Doktori duket i vdekur dhe Edi Rama del i fortë.

-E kuptova, jam i qartë tani, tha Muli.

D.m.th detyra jonë është të mos qajmë për Navalnyn, por t’i marrim hakun.

-Po pra kjo është e gjitha, tha Lelo

Lini një Përgjigje