Te fundit

22:42

22:30

22:20

22:10

22:00

21:50

21:39

21:30

2023-12-06 20:10:54Ekonomia TEMA

2 Komente

 1. P
  Prec Ulaj

  Prodhimi fotovoltaik, makinat me energji elektrike kane filluar te zene peshe ne konsumin e karbohidrateve. Edhe 3-4 vjet, energjia diellore dhe e eres do jete baza e energjise ne Bote. Shqiperia eshte ne frontin e pare per shkak te oreve me diell.

  1. p
   pilo Lala

   Nga statistikat , populli Amerikan bleu 1 Miljon makina elektrike ne 2022. Me nje llogari te trashe, 1 Miljon Makina harxhojne 40 fuci ne vit, qe i bije 40 Miljon karburant me pak i harxhuar. Po te llogarisesh edhe ngrohjen me panele elektrike, i bie qe kete vit jane harxhuar 100 Miljon me pak karburante vetem ne Amerike.

  Lini një Përgjigje

  17:37 Ekonomia 1 koment

  21:50 Ekonomia

  20:56 Ekonomia 2 komente

  20:00 Ekonomia

  22:29 Ekonomia 1 koment

  19:09 Ekonomia

  21:30 Ekonomia

  15:20 Ekonomia 1 koment

  11:44 Ekonomia 3 komente

  21:10 Ekonomia

  Më të lexuarat

  09:10 Kronika 29 komente

  09:25 Sociale 23 komente

  10:50 Politika 39 komente

  17:40 Bota 16 komente

  14:39 Kronika 10 komente

  15:40 Kronika 15 komente

  Blog Tema

  20:50 Blog 2 komente

  20:10 Blog 11 komente

  19:00 Blog 9 komente