SkyShowtime prezanton paketën e serialeve dhe filmave të mëdhenj përpara daljes në tetë tregje të reja në Evropën Qëndrore dhe Lindore

1 Shkurt 2023, 20:21Hi-Tech TEMA
SkyShowtime prezanton paketën e serialeve dhe filmave të mëdhenj

Ky shërbim i ri transmetimi në Evropë do të jetë i disponueshëm nga 14 shkurti në Shqipëri, Çeki, Hungari, Kosovë, Maqedoninë e Veriut, Poloni, Rumani dhe Sllovaki

SkyShowtime sjell vlerë, duke ofruar një përzgjedhje tëlarmishme progracioni fantastik, ku përfshihen filmat e rinj tëHollivudit dhe serialet e reja ekskluzive nga studiot më tëmëdha botërore, me një çmim të shkëlqyer

SkyShowtime, shërbimi fantastik i transmetimit të radhës përEvropën, do të vazhdojë të zgjerohet në tregje në vitin 2023. Zgjerimi i tij i radhës do të jetë më i madhi deri më sot, duke përfshirë tetë tregje të reja në të gjithë Evropën Qendrore dheLindore. Më 14 shkurt, SkyShowtime do të sjellë shërbimin e saj premium për klientët në të gjithë Shqipërinë, Çekinë, Hungarinë, Kosovën, Maqedoninë e Veriut, Poloninë, Rumaninë dhe Sllovakinë. Ky prezantim në shumë territoredo ta çojë në 20 numrin e tregjeve ku do të transmetojë.

Klientët në këto tregje do të kenë qasje në premierat televiziveekskluzive të filmave të rinj teatralë nga Universal Pictures dhe Paramount Pictures, serialet e reja dhe ekskluzive, programet për fëmijë dhe familje dhe një përzgjedhje titujshikonë të bibliotekave dhe paketa filmash nga Nickelodeon, DreamWorks Animation , Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios dhe Peacock, të gjitha në një vend të vetëm. SkyShowtime do të shfaqë gjithashtu programe origjinalelokale, dokumentarë dhe programe speciale nga tregjet e saj. Kohët e fundit kompania shpalli një marrëveshje për blerjen e 21 serialeve origjinale nga HBO Max në Evropë, duke përfshirë serialet e reja që do të shfaqen premierë në vitin2023 si SkyShowtime Originals

Me mijëra orë argëtim cilësor për gjithë familjen,SkyShowtime është shtëpia e filmave të rinj të suksesshëm, tëcilët do të jenë të disponueshëm pas shfaqjes së tyre tetraledhe në vend. Që nga hedhja në treg, audienca lokale do tëmund të shohë: Ambulance, Downton Abbey: A New Era, Jerry and Marge Go Large, Jurassic World Dominion, Ray Donovan: The Movie, Redeeming Love, The Bad Guys, The Hanging Sun, The Northman dhe Top Gun: Maverick.

Për më tepër, abonentët do të kenë qasje në një përzgjedhje tëlarmishme serialesh: duke përfshirë: 1883, 1923, A Friend Of the Family, All The Sins, American Gigolo, Funny Woman, Halo, Law & Order Season 21, Let The Right One In, Mayor of Kingstown Season 1 and 2, Pitch Perfect: Bumper In Berlin, Star Trek: Strange New Worlds, Souls, Super Pumped: The Battle For Uber, The Best Man: The Final Chapters, The Calling, The Fear Index, The First Lady, The Midwich Cuckoos, The Offer, The Rising, Tulsa King, Vampire Academy dheYellowstone.

Serialet dhe filmat e rinj fantastikë që do të mbërrijnë nëSkyShowtime gjatë muajve të ardhshëm përfshijnë disa ngapublikimet më të shumëpritura: A Town Called Malice, Belfast, Drift – Partners In Crime (S1A), Lioness, Nope, Minions: The Rise of Gru, Rabbit Hole, Smile, The Black Phone dhe The Great Game.

Klientët në të gjithë Evropën Qendrore dhe Lindore do të jenëgjithashtu në gjendje të shikojnë dy nga SkyShowtimeOriginals që do të jenë të disponueshme në vitin 2023 - prodhimi çek The Winner dhe prodhimi polakWarszawianka. Një tjetër prodhim i pëlqyer vendas që do tështohet në këtë shërbim transmetimi është filmi hungarez The Informant.

Për më tepër, nga marsi do të jenë të disponueshëm përabonentët shtatë tituj të mirënjohur lokalë duke përfshirë: Czech It Out (Çeki), Hackerville (Rumani), One True Singer (Rumani), Ruxx (Rumani), Tuff Money (Rumani), The Sleepers (Çeki), Success (Kroaci). SkyShowtime do tëjetë shtëpia e re ekskluzive për këto spektakle të njohura.

Drejtori ekzekutiv i SkyShowtime, Monty Sarhantha: “Hedhja në treg e SkyShowtime në tetë tregje të reja ështënjë mënyrë fantastike për të nisur vitin. Ky është zgjerimi ynëmë i madh në treg deri më sot dhe jam jashtëzakonishtentuziast për të vazhduar në rrugën e suksesit të deritanishëmtë shërbimit që ka filluar transmetimin tashmë në të gjithavendet nordike, Holandë, Portugali dhe një sërë rajonesh tëAdriatikut. Jam i bindur se audienca jonë e re në EvropënQendrore dhe Lindore do të mund të shijojë paketën tonë tëmrekullueshme të serialeve dhe filmave me çmim të shkëlqyer. Jemi gjithashtu shumë entuziastë që po sjellim serialet e dashura origjinale në Evropën Qendrore dhe Lindore.”

Gabor Harsanyi, menaxher i përgjithshëm rajonal për EvropënQendrore dhe Lindore, SkyShowtime tha:
“SkyShowtime ofron një listë programesh të jashtëzakonshme. Jemi krenarë që u sjellim klientëve tanë të rinj në EvropënQendrore dhe Lindore qasje të re dhe ekskluzive në serialetmë të fundit dhe filmat më të suksesshëm nga studiot tonaikonë dhe me famë botërore, si dhe programe lokale dheorigjinale që do të sinkronizohen me audiencën tonë. Jam entuziast që kjo paketë premium e klasit botëror po mbërrinnë rajonin tonë me rrëfenja lokale dhe një ofertë shumëkonkurruese në të gjithë Evropën Qendrore dhe Lindore.”

SkyShowtime do të jetë në dispozicion drejtpërdrejt tekonsumatori nëpërmjet faqes së internetit: www.skyshowtime.com dhe nëpërmjet aplikacionitSkyShowtime në pajisjet Apple iOS, tvOS, Android, nëAndroid TV, Google TV dhe LG TV.

Në Shqipëri, Kosovë, Maqedoninë e Veriut dhe Sllovaki, SkyShowtime do të jetë në dispozicion për 5,99 euro në muaj. Në Rumani, shërbimi do të jetë i disponueshëm për 3,99 € nëmuaj. Në Çeki, çmimi do të jetë 179 CZK në muaj, nëHungari 1999 HUF në muaj dhe në Poloni 24,99 PLN nëmuaj.

Në vazhdim, shërbimi i shumëpritur i SkyShowtime do të vijëedhe në Danimarkë, Finlandë, Norvegji dhe Suedi në shtator; në Holandë dhe Portugali në tetor; dhe në Bosnjë dheHercegovinë, Bullgari, Kroaci, Mal të Zi, Serbi dhe Slloveninë dhjetor.

Përfundon.

Rreth SkyShowtime 

SkyShowtime është shërbimi fantastik i transmetimit sëshpejti në Evropë, që po fillon në mbi 20 tregje që përfshijnëmbi 90 milionë familje. Tani i disponueshëm në Bosnjë dheHercegovinë, Bullgari, Kroaci, Danimarkë, Finlandë, Mal tëZi, Norvegji, Holandë, Portugali, Serbi, Slloveni dhe Suedi, SkyShowtime do të zgjerohet edhe më tej në Shqipëri, Andorë, Republikën Çeke, Hungari, Kosovë, Maqedoninë e Veriut, Poloni, Rumani, Sllovaki dhe Spanjë që do të nisëgjatë tremujorit të parë të vitit 2023.

 

Një sipërmarrje e përbashkët e Comcast dhe Paramount Global, SkyShowtime sjell argëtimin, filmat dhe serialetorigjinale më të mira nga markat ikonë të Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios dhe Peacock. SkyShowtime është shtëpia e premierave ekskluzive tëfilmave të rinj teatralë nga Universal dhe Paramount, si dhepremierave të serialeve nga Paramount, NBCU dhe Sky.

 

 

Lini një Përgjigje