49 kg kokainë nga Kolumbia, mbetet e sekuestruar anija me qymyr

21 Qershor 2022, 19:50Kronika TEMA

49 kg kokainë nga Kolumbia, mbetet e sekuestruar anija me qymyr

Gjykata e Posaçme ka pranuar kërkesën e SPAK për sekuestrimin e anijes me qymyr ku disa javë më parë u sekuestruan 49 kg kokainë.

SPAK pas marrjes në pyetje të ekuipazhit dhe verifikimeve të anijes e sekuestroi atë për shkak se hetimet vijojnë.

Çështja u shqyrtua nga gjyqtari Erjon Çela, i cili pranoi kërkesën e SPAK.

Anija erdhi në Shqipëri nga Kolumbia për të sjellë një sasi qymyrguri që ishte porositur nga një firmë private.

Lini një Përgjigje