“Bëhej xheloz për mua që flisja me Martinin, prandaj e vrau”, zbulohet rrëfimi i parë i Tina Pajollarit në polici

14 Shtator 2022, 11:02Kronika TEMA

“Bëhej xheloz për mua që flisja me Martinin, prandaj e

Në emisionin Uniko nga Spartak Koka në Klan Plus, Martina Pajollari ka rrëfyer variantin e parë të dëshmisë që ajo ka dhënë në polici pas vrasjes së 26-vjeçarit Martin Çeço, trupi i të cilit u gjet i hedhur në rezervuarin e Kolanecit në Maliq në Qershor 2022.

Pas dëshmisë së parë të Tinës, u arrestuan dhe mbahen ende në qeli Valter Mollaj, Edlir Mollaj dhe çobani i dy kushërinjve, Bledi Angjo.

Në intervistën me gazetarin Spartak Koka, Tina Pajollari tregon se sipas variantit të saj të parë në polici, i interesuar për të vrarë Martin Çeçon ka qenë Valter Mollaj. Kjo, sipas saj, sepse Valteri bëhej xheloz që Tina fliste me Martinin.

Gjithmonë sipas këtij varianti, Valter Mollaj kishte lidhje dashurie jashtëmartesore me 18-vjeçaren Tina Pajollari, të dy banues në të njëjtin fshat.

Por këtë variant të parë të dëshmisë së saj, Tina Pajollari thotë sot se nuk e mbështet më. Ajo tregon se ka gënjyer dhe asgjë nuk është e vërtetë. Këto deklarime të para në polici i bëri sepse skishte frikë, thotë Tina Pajollari.

Spartak Koka: Tre herët e fundit i ke qëndruar versionit që ke marrë pjesë në krim apo nuk ke marrë pjesë në krim?

Tina Pajollari: Jo kam thënë.

Spartak Koka: Çfarë ke deklaruar herën e fundit që e ke pranuar krimin? Ke thënë që ke qenë dhe ti në Kolanec?

Tina Pajollari: Po.

Spartak Koka: Si e ke thënë? A mund të na e rrëfesh?

Tina Pajollari: Thashë që isha dhe unë me ata, unë qëndrova në makinë.

Spartak Koka: Si e kë përshkruar? Kush ishte ideatori që do ta vriste? Si e ke përshkruar ti ngjarjen?

Tina Pajollari: Ishte Valter Mollaj, thashë unë, ishte Edlir Mollaj. Ishte makina e Valter Mollajt, ishte dhe çobani. Shkuan të tre, unë qëndrova në makinë. Nuk zbrita.

Spartak Koka: Sipas këtij versioni kush ishte i interesuar ta vriste?

Tina Pajollari: Valter Mollaj!

Spartak Koka: Përse?

Tina Pajollari: Sepse bëhej xheloz që unë flisja me Martinin dhe ai bëhej xheloz për mua.

Spartak Koka: Kështu e ke thënë?

Tina Pajollari: Po!

Spartak Koka: Duke kundërshtuar këtë version që ke thënë, a ke frikë se ka prova në telefonin tënd që tregojnë të kundërtën e asaj që po na thua tani. Se tani po na thua që nuk ke folur kurrë në telefon me Martinin. Dhe po na thua që nuk i ke kthyer kurrë përgjigje Martinit. A ke frikë se nga telefoni i Martinit apo i joti të zbulohet që ke folur me Martinin?

Tina Pajollari: Jo.

Spartak Koka: Je e sigurt?

Tina Pajollari: Po, shumë e sigurt!

Spartak Koka: Po sikur të dalë që ke folur, çfarë do thuash?

Tina Pajollari: Jo, nuk kam folur. Jam shumë e sigurt që nuk kam folur.

Spartak Koka: Do t’i qëndrosh këtij versioni apo do kesh një version tjetër të tretë?

Tina Pajollari: Jo, do t’i qëndroj këtij versioni.

Spartak Koka: Se kjo është e vërteta apo se kjo të intereson?

Tina Pajollari: Po, kjo është e vërteta.

Lini një Përgjigje