Familja e mohoi, Arben Lleshit do t’i krahasohet ADN me të motrën! Pritet që ta varrosë Bashkia…

26 Shkurt 2024, 10:57Kronika TEMA
Familja e mohoi, Arben Lleshit do t’i krahasohet ADN me të

Familjarët e Arben Lleshit, që u vra ne burgun e Peqinit nga Sokol Mjacaj, ngrenë pretendime se viktima nuk është i afërmi i tyre.

Në këto kushte Prokuroria ka vendosur të bëjë krahasim ADN me motrën e tij. Pas krahasimit te ADN do të jepet leja Bashkisë për të kryer varrimin.

Familja refuzon të kryeje ceremoninë e varrimit, nga frika e hakmarrjes ndërsa tani kane ngritur pretendimet se nuk është i afërmi i tyre.

Por, kush është Arben Lleshi?

Ai vuante dënimin për vrasjen e një bashkatdhetari në Angli. Në 10 prill 2012 Lleshi ekzekutoi Agim Hoxhën në një apartament në qytetin anglez të Southempton dhe më pas, trupin e tij e dogji në një makinë tip “Mercedes Benz”.

Për këtë ngjarje është dënuar me burg edhe vëllai i autorit, Afrim Lleshi, i cili ka pranuar para gjykatës se ka bashkëpunuar në shfarosjen e trupit të viktimës.

Dy vëllezërit nuk kanë dhënë asnjë deklaratë për shkaqet se përse e vranë Agim Hoxhën. Sipas mediave britanike, dy vëllezërit Leshi merreshin me drogë në Angli.

Në maj të vitit 2016, Arben Lleshi u ekstradua në Shqipëri, ku më pas u burgos në IEVP Peqin deri ditën e 15 dhjetorit kur u vra nga Sokol Mjacaj në qeli.

1 Komente

  1. N
    Nji Shqiptar - Shqiptar.

    Pt'huuu jua shkerdhefsha rracen, si familjes dhe fisit të ketij të vrarit, si shtetit ashtu edhe hoxhës apo priftit të fashatit apo qytetit të xhenazes. Ju familja apo fisi i xhenazes, qënkeni rraca më e poshtër më e ligë e Shqiperisë. Përveç ndonjë plaku apo ndonjë të degjeneruari, nuk ka djalë apo familje që deshiron të bëjë krushqi me ju, nuk duhet të ketë familje apo fis që duhet të marrë pjesë në dasmat apo vdekjet në rracen tuaj. Marrja dhe varrimi i xhenazes nuk do të thotë që aprovoni krimin që ai ka bërë. Shqiptarët, Evropjanët dhe Rusia, kanë varrosur ushtarët Gjermanë gjatë luftës së dytë botrore, që kishin bërë krime të njëjta si ky xhenazja, por në sasi 50 miljon më shumë. Ju familja, ju fisi i xhenazes qënkeni njerëzit më të ligj dhe më legena të Shqiperisë. Ti hoxha apo prifti i ati katundi a qyteti, qënkeni shkerdhatat më të ligj të feve Shqiptare, që nuk keni mundur ta merrni xhenazen dhe ta varrosni. Ju familja e djalit që xhenazja jua vrarë e djegur, qënkeni edhe ju një familje e ligë, një familje shkerdhatash, sepse si familje Shqiptare me tradita, ishte dashur t'ju çonit fjalë familjes së xhenazes, që të varrosnin djalin e tyre pa asnjë marak dhe kjo gjë nuk do të thotë që ju e falni apo ju ju ulet urrejtja për xhenazen, por qënkeni shumë legena. Kurse shtet shkerdhata e mban xhenazen në morg në shpenzimet e shtetit, pa marrë një vendim shteti, që të varroset me familje apo pa familje direkt pasi drejtesia ka kryer punen e vet me autopsin e tij etjetj. Turp, turp dhe paç faqen e zezë të gjithë....!!!

    Lini një Përgjigje