Humbën në malet e Moglicës, gjenden 6 turistët francezë

22 Shtator 2023, 20:01Kronika TEMA
Humbën në malet e Moglicës, gjenden 6 turistët francezë

6 turistë, të cilët për rreth dy orë kishin humbur rrugën në pyjet e Dusharit në zonën e Moglicës, Maliq janë shpëtuar nga banorët e zonës dhe policia.

Sipas informacioneve bëhet e ditur se për rreth 2 orë kërkime turistët janë gjetur në gjendje të mirë shëndetësore.

Lini një Përgjigje