Kreu shkelje të detyrës, shkarkohet drejtori i Kadastrës në Kuçovë

25 Janar 2023, 13:20Kronika TEMA

Kreu shkelje të detyrës, shkarkohet drejtori i Kadastrës në

Fatmir Doksani është shkarkuar nga detyra drejtori i Agjensisë Shtetërore të degës së Kadastrës në Kuçovë.

Doksani u shkarkua nga Artan Lame për disa shkelje në detyrë, pasi dyshohet se nuk ka ekzekutuar disa vendime gjykate të formës së prerë për regjistrimin e pronave në Kucovë.

Doksani kishte 3 vjet në këtë post dhe sot në vend të tij u emërua Shkëlqim Braushi.

Lini një Përgjigje