"Paratë do m’i jepte ‘Bajlozi’", vrasësi i Behar Sofisë dëshmon në GJKKO: Më ofruan 500 mijë € për një vrasje në Gjermani

16 Mars 2023, 12:29Kronika TEMA

"Paratë do m’i jepte ‘Bajlozi’", vrasësi i

Ernejt Shyti, 34-vjeçari autor i vrasjes së Behar Sofisë në 21 shkurt 2021 në Tiranë, i cili prej kohësh ka pranuar të jetë bashkëpunëtorë i drejtësisë ka dhënë një dëshmi tronditëse në gjyqin e themelit që vijon në Gjykatën e Posaçme.

Shyti ka deklaruar se të njëjtët persona që e kishin porositur për të eliminuar Behar Sofinë i kishin thënë se do të kryente një tjetër vrasje në Gjermani.

Sipas tij, ai do të vriste një 34-vjeçar që shtëpinë e kishte në cep të rrugës, emrin e të cilit nuk e bën publik dhe për këtë do të paguhej për një shumë prej 500 mijë euro.


Shyti në seancë nuk ka dhënë detaje të tjera për këtë porosi, duke mos treguar nëse ky person është apo jo shtetas shqiptar që jeton në Gjermani.

Më tej, ai ka treguar me detaje vrasjen e Beharë Sofisë, nga përgatitja deri tek finalizimi. Personat që i kanë thënë atij për këtë vrasje që do të kryente në Gjermani i kanë pohuar se paratë do t’i merrte nga “Bajlozi”, të cilin sipas tij nuk e njihte kush ishte.

 

 

 

Lini një Përgjigje

Blog Tema