FOTOT: Temperaturat e larta, japonezët gjejnë zgjidhjen për të freskuar... kafshët shtëpiake

3 Gusht 2022, 17:55Lifestyle TEMA

FOTOT: Temperaturat e larta, japonezët gjejnë zgjidhjen për

Një markë veshjesh japoneze ka menduar që të krijojë një freskuese të vogël që mund të vishet nga qentë e macet, në mënyrë që të mos e ndjejnë vapën e madhe të verës.

Pajisja është e vogël, e lehtë, funksionon me bateri dhe është e lidhur me një veshje të posaçme.

Shpikësja e kësaj freskueseje për kafshë, Rei Uzawa, thotë: “Qeni im e ndjente shumë vapën kur dilte xhiro dhe doja t’i jepja një zgjidhje këtij problemi”.

Lini një Përgjigje