Puna e ëndrrave, 78 mijë dollarë në vit vetëm për të provuar ëmbëlsirat

3 Gusht 2022, 11:09Lifestyle TEMA

Puna e ëndrrave, 78 mijë dollarë në vit vetëm për

Një kompani kanadeze njoftoi se po kërkon një “Chief Candy Officer” për të fituar deri në 78,000 dollarë në vit duke punuar nga shtëpia dhe për të provuar ëmbëlsira.

Candy Funhouse, një shitës me pakicë ëmbëlsirash në internet, postoi një vend pune në LinkedIn duke kërkuar një “Zyrtar Kryesor të Candy” detyrat e të cilit do të përfshinin “të qenit provues i shijes” dhe të ndihmonte për të përcaktuar se cilat produkte do të shiten në uebsajt dhe cilat prej tyre do të mbani vulën e miratimit “CCO (Chief Candy Officer)”.

Pozicioni i punës paguhet deri në 78,000 dollarë në vit dhe është i hapur për këdo mbi moshën 5 vjeç, tha kompania.

“Imagjinoni kujtimet tuaja më të mira rreth ëmbëlsirave dhe t’i keni ato çdo ditë në punë,” i tha CNN shefi ekzekutiv i Candy Funhouse, Jamal Hejazi.

Lini një Përgjigje

Blog Tema