Sekuestrimi i 300 kg kanabis në doganën e Malit të Zi, Abazoviç: Krenar për punën e autoriteteve

17 Shtator 2023, 14:22Rajoni TEMA

Sekuestrimi i 300 kg kanabis në doganën e Malit të Zi,

Kryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviç ka reaguar për seskuestrimin e 300 kg kanabis në doganën e Malit të Zi që u fut nga Shqipëria.

Ai shkruan se të gjithë krenohen me rezultatet e drejtorisë së doganave dhe të policisë.

“Zyrtarët e Drejtorisë Doganave, mëngjesin e sotëm kanë gjetur një sasi të madhe droge në hapësirën e ngarkesave.

Ngarkesa e lartpërmendur është siguruar me vulë doganore, por zyrtarët e UPC-së, përmes analizës së rrezikut dhe punës së inteligjencës, e veçoi për inspektim dhe bëri një vepër që meriton të gjitha lavdërimet”, tha ai.

Lini një Përgjigje