Greva e sindikatave greke 2-4 prill, kalimi në pikat kufitare sipas një grafiku

1 Prill 2024, 11:27Sociale TEMA
Greva e sindikatave greke 2-4 prill, kalimi në pikat kufitare sipas

Një protestë e sindikatave greke nga data 2 prill deri më 4 prill do të sjellë kufizim të kalimit në pikat kufitare Shqipëri-Greqi.


Të gjithë qytetarët që duan të kalojnë kufirin me automjete të vogla, nga data 2-4 prill do të duhet të lëvizin sipas një grafiku me orare të caktuara.  

Për një orë do lejohen hyrje-daljet, ndërkohë që 3 orët në vijim, trau do ulet në të dyja anët e kufirit.

Qytetarët që kalojnë këmbësor dhe pa bagazhe do të lëvizin pa probleme, ashtu si edhe rastet për emergjenca shëndetësore.

Mjetet e tonazhit të rëndë (kamionët), autobusët dhe shërbimet taksi ndalohet të kalojnë gjatë kësaj kohe.

Kalimi në kufi për automjetet e vogla (me orën greke)

 02/04/2024

-06:00-07:00

-10:00-11:00

-14:00-15:00

-18:00-19:00

-22:00-23:00

 03/04/2024

-02:00-03:00

-06:00-07:00

–10:00-11:00

– 14:00-15:00

-18:00-19:00

Lini një Përgjigje