Ka rënë sistemi TIMS? Reagon Policia e Shtetit: Funksionon normalisht në të gjitha pikat e kalimit kufitar

31 Mars 2024, 14:30Sociale TEMA
Ka rënë sistemi TIMS? Reagon Policia e Shtetit: Funksionon normalisht

Informacioni se në Rinas ka rënë sistemi TIMS dhe është krijuar kaos, është i pavërtetë, thotë Policia e Shtetit.


Sistemi TIMS funksionon normalisht në të gjitha pikat e kalimit kufitar dhe në asnjë pikë kalimi nuk është evidentuar asnjë problematikë, përveç fluksit të shtuar të turistëve dhe vizitorëve që hyjnë në vendin tonë.

Policia e Shtetit është e angazhuar maksimalisht për t’iu ofruar shërbim sa më cilësor të gjithë qytetarëve në hyrje dhe dalje, në pikat e kalimit kufitar, si dhe ka rritur vigjilencën për kapjen e shtetasve në kërkim, parandalimin dhe goditjen e krimeve ndërkufitare.

Lajme të tilla të pavërteta të cilat krijojnë pakënaqësi dhe cenojnë imazhin e punës së Policisë, duhet të konfirmohen nga autoritetet policore.

Lini një Përgjigje