Në karrige me rrota dhe në gjendje jo të mirë shëndetësore, Papa Françesku udhëheq meshën e Pashkëve

31 Mars 2024, 12:47Sociale TEMA
Në karrige me rrota dhe në gjendje jo të mirë

Edhe pse në gjendje të rënduar shëndetësore Papa Françesku udhëhoqi meshën e Pashkëve, në Sheshin e Shën Pjetrit në Vatikan, ku të pranishëm ishin dhjetëra mijëra katolikë.

87 vjeç, Ati i Shenjtë arriti në meshë me një karrige me rrota, teksa mesha u transmetua drejtpërdrejtë në mbarë botën.

Në fjalimin që do të mbajë në mesditë, Papa do të vërë theksin tek konfliktet ndërmjet shteteve dhe jo vetëm, duke bërë thirrje për zgjidhje dhe paqe.

Lini një Përgjigje