Pezullohet lundrimi i anijeve të vogla dhe të peshkimit në Vlorë

17 Shtator 2022, 11:22Sociale TEMA

Pezullohet lundrimi i anijeve të vogla dhe të peshkimit në

Për shkak të motit të keq autoritetet kanë ndaluar që të lundrojnë brenda dhe jashtë Gjirit të Vlorës mjetet e vogla lundruese dhe anijet e peshkimit.

Ky vendim është marrë për datat 17 dhe 18 shtator.

“Njoftohen të gjithë drejtuesit anijeve të peshkimit dhe mjetet e vogla lundruese për situatën e përkeqësuar dhe të merren masat për sigurimin e mjeteve në vendet e akostuara dhe parandalimin e ngjarjeve dhe situatave gjatë datave  17 shtator 2022 deri ne datën 18 shtator 2022. 

Përmirësimi i situatës meteorologjike të përkeqësuar në gjirin e Vlorës dhe jashtë saj për mjetet e vogla lundruese dhe të peshkimit do të jetë mbas datës 18 shtator 2022 ora 20:00”, thuhet në njoftim.

Lini një Përgjigje