Nuk kishte asnjë kandidat tjetër në garë, Gianni Infatino zgjidhet sërish presidenti i FIFA-s

16 Mars 2023, 13:27Sport TEMA

Nuk kishte asnjë kandidat tjetër në garë, Gianni Infatino

Gianni Infantino do të mbetet president i FIFA-s të paktën deri në vitin 2027.

Zvicerani nuk kishte konkurrencë dhe në kongresin vjetor u zgjodh për një mandat tjetër, të tretë.

Infantino ka qenë njeriu më i rëndësishëm në FIFA që nga viti 2016.

Tani dihet se sundimi i tij do të zgjasë të paktën deri në vitin 2027.

Më pas do të jetë mundësia të aplikohet edhe për një mandat tjetër, deri në vitin 2031. 

Lini një Përgjigje