Nuk kursehet Lionel Messi, dhuron shumën e majme për Turqinë dhe Sirinë

8 Shkurt 2023, 14:53Sport TEMA

Nuk kursehet Lionel Messi, dhuron shumën e majme për Turqinë dhe

Fondacioni i lojtarit të njohur ndërkombëtarisht Lionel Messi ka dhënë një ndihmë të madhe financiare për njerëzit e prekur nga tërtmeti i frikshëm.

Mesi dhuron shumën prej 3.5 milionë € që do të shkojnë menjëherë në zonat e prekura për të shpëtuar sa më shumë njerëz të pastrehë, të plagosur por edhe për forcat e ndërhyrjes së shpejtë që po punojnë pa ndalim në rrënojat e shkaktuara nga lëkundjet e fuqishme.

Shuma e dhuruar nga Messi është më e madhja e dhënë deri në këto momente nga një futbollist.

Lini një Përgjigje