Pea: Shqipëria, urë për të arritur futbollin italian

2 Prill 2024, 12:32Sport TEMA
Pea: Shqipëria, urë për të arritur futbollin italian

Lajm shumë i rëndësishëm për futbollin shqiptar ditët e fundit ishte vendimi i Federatës Italiane të Futbollit për t’i njohur futbollistët nga vendi ynë si komunitarë, pra sikur të ishin shtetas të Bashkimit Europian.

Fulvio Pea e sheh si mundësi shumë të madhe për rritjen e cilësisë së futbollit shqiptar.

“Është një lajm shumë i madh, sepse u hapen dyert jo vetëm lojtarëve shqiptarë, por dhe atyre që bëhen shqiptarë.

Me kalimin e viteve, mund të shtohet cilësia e futbollit shqiptar.

Shqipëria mund të bëhet urë për të arritur futbollin italian.”

1 Komente

  1. t
    tifozi

    Fulvio Pea eshte drejtor teknik i futbollit ne FSHF dhe njeri nga arkitektet e stafit te kombetares aktuale.

    Lini një Përgjigje