Te fundit

22:41

22:25

22:10

22:00

21:50

21:40

21:30

21:20

2024-01-28 17:30:00Ekonomia TEMA

1 Komente

 1. x
  xhoxhi

  Më vjen keq që shqiptarët edhe pas 34 viteve nuk e kuptojnë ekonominë e tregut.Kjo ekonomi do të thotë mund të fitosh shumë por edhe mund ti hedhësh të gjitha në lumë.Ju akoheni se skemi hambarë për grurin,skemi puntorë për të mbledhur qershitë,mollët,shalqinin,nuk shiten qepët,patatet etj etj.Kjo që na thoni quhet ekonomi tregu.Në kapitalizëm ska shtet për njerzit por shtet që na ven taksa.Ti ankohesh se i shet me 30 lek mandarinat.Dakort.Po të vij unë si puntor dhe të them duan për një ditë 60 euro pagë do më paguash?Unë them jo.Pra në kapitalizëm duhet shtërnguar prapanica dhe duhet punuar vetë dhe jo të presësh nga të tjerët.Ndryshe do thoni këto që thoni përditë...familja ime në një fshat malor kishte 70 dynymë tokë,40 kokë dhen e dhi,dy lopë,dy mushka,dy qe,30 pula,50 rënjë pemë,40 koshere bletë dhe gjithë punët i bënim vetë dhe kur nuk dilet koha flinim edhe jashtë dhe ngriheshim që në tre që fillonim punën dhe nuk ankoheshim asnjëherë dhe nuk dështuam asnjëherë.Kooperativa na shkatëroi çdo gjë...Punoni vetë dhe do shikoni se sa mirë do fitoni...

  Lini një Përgjigje

  21:20 Ekonomia 1 koment

  21:10 Ekonomia 1 koment

  19:19 Ekonomia 7 komente

  18:02 Ekonomia 39 komente

  15:40 Ekonomia

  15:00 Ekonomia

  17:51 Ekonomia 5 komente

  20:50 Ekonomia 2 komente

  15:43 Ekonomia 1 koment

  22:25 Ekonomia 6 komente

  Më të lexuarat

  09:14 Blog 17 komente

  10:06 Dossier 15 komente

  09:10 Politika 9 komente

  11:02 Bota 11 komente

  09:39 Politika 11 komente

  09:30 Politika 13 komente

  Blog Tema

  17:49 Blog 2 komente

  17:29 Blog 15 komente

  16:36 Blog 6 komente