“Fol para se të vdesësh dhe të bashkohesh me viktimat e tua”, thirrja e fundit për Matteo Messina Denaro

25 Janar 2023, 15:18Kronika TEMA

“Fol para se të vdesësh dhe të bashkohesh me viktimat e

Pak ditë më parë, Italia shënoi lajmin më të mirë që mund të merrte ndër vite në luftën e saj kundër krimit të organizuar, pasi pas plot 30 vitesh ra në pranga Matteo Messina Denaro.


Por, ky i fundit shpeshherë është apeluar që të pendohet për të gjitha ato që ka bërë dhe të flasë. Një prej tyre ka qenë Alessia Randazzo, drejtuese e klinikës “La Maddalena” në Palermo, ku shefi po trajtohej për kancer.


Në Facebook, gruaja iu drejtua ish-super të arratisurit duke e thirrur me emrin që kishte përdorur kur shkoi në spitalin e kancerit:


“Më duhet t’i them vetëm një gjë zotit Andrea Bonafede: nëse duke marrë një jetë që nuk e meriton, në rrugën e sëmundjes e kishe pasqyruar veten në çdo gabim, tani fol, bëje tani që dije se nuk do të kalojë shumë dhe ai fëmijë (i vogli Giuseppe Di Matteo që gjithashtu u vra me urdhër të Messina Denaro-s, ed) dhe të gjithë të tjerët që do t’i gjeni para jush”.

Lini një Përgjigje