Karnavalet e Shkodrës/ Tradita vijon prej vitit 1860

19 Shkurt 2023, 22:20Kulturë TEMA

Karnavalet e Shkodrës/ Tradita vijon prej vitit 1860

Për herë të parë Karnavalet në Shkodër u zhvilluan në vitin 1860 dhe kjo traditë po vijon ende edhe sot.

Më shumë se të gjithë, janë fëmijët ata që e përjetojnë këtë festë.

Organizatori Gjon Stefa thotë se karnavalet kanë një mesazh tjetër në këtë edicion.

“Kemi bërë vazhdimisht kritika, por  për fat të keq s’po na e ve veshin kush”-shprehet organizatori Gjon Stefa.

Përmes humorit me bejta, shkodranët kanë edhe dy dëshira për këtë vit.

Lini një Përgjigje