Në Qendrën e Artit Agimi u shfaq komedia "Suita në Hotel Plaza"

4 Mars 2024, 09:39Kulturë TEMA
Në Qendrën e Artit Agimi u shfaq komedia "Suita në Hotel

Këtë fundjavë në datat 1,2,3 Mars në Qendrën e Artit Agimi në orën 19:30 është shfaqur komedia “Suita në hotel Plaza” nga Neil Simon.

Komedia zhvillohet në dy akte dhe rrëfen historitë e dy çifteve të ndryshëm që ndodhen në të njëjtën dhomë të hotelit të famshëm. Në rolet kryesore janë Romir Zalla dhe Albana Koçaj. Vështirësitë e martesës përvijojnë humorin e kësaj shfaqjeje dhe kjo i ka tërhequr shikuesit. A.K./TemA

Lini një Përgjigje