Ushtria e Serbisë apo ushtria e Kosovës? Vuçiç flet për forcën

15 Gusht 2022, 15:36Rajoni TEMA

Ushtria e Serbisë apo ushtria e Kosovës? Vuçiç flet

Presidenti i Serbisë, Aleksnadër Vuçiq, ka thënë se forcat ushtarake të Serbisë me ato të Kosovës as nuk krahasohen.

Ai ka thënë se nuk e nënvlerëson forcën e Kosovës, por thotë se s’janë për krahasim.

“Sa i përket forcës së forcave tona të armatosura dhe asaj që nuk duhet të ekzistojë, nuk i nënvlerësoj, por thjesht nuk është për krahasim”, ka thënë Vuçiq, duke iu përgjigjur pyetjes së gazetarëve.

Serbia e ka kundërshtuar formimin e ushtrisë së Kosovës, por ashtu nuk kanë mendua ashtu Shtetet e Bashkuara të Amerikës të cilët i dhanë mbështetje formimit të ushtrisë së Kosovës.

Lini një Përgjigje