Prokurori i hetimit të Juventusit ndez diskutime: Unë e urrej Juventusin

7 Shkurt 2023, 13:01Sport TEMA

Prokurori i hetimit të Juventusit ndez diskutime: Unë e urrej

Fjalë të thëna disa vite më parë, por të destinuara në mënyrë për të shkaktuar një diskutim. Një nga prokurorët e hetimit të Prisma, që hetoi Juventusin dhe drejtuesit e tij, është shprehur shumë i hidhur në një konferencë në vitin 2019.

“E pranoj. Unë ndjek dhe jam një tifoz i madh i Napolit dhe e urrej Juventusin.” –ishte shprehur fillimisht prokurori Ciro Santoriello. “Si prokuror jam kundër Juventusit, kundër hajdutëve në fushë.” – ka thënë prokurori në një konferencë në vitin 2019.

Pak ka dashur që kjo konferencë prapa në kohë, të hapë disa diskutime dhe të nxisë dyshime në kampin e Juventusit apo te tifozët bardhezi.

Lini një Përgjigje