Muli kërkon të shikohet loja me dy porta e Salianjit 

27 Shkurt 2024, 19:30Antena TEMA

Lajmet se Ilir Meta ka kërkuar që Salianji të jetë kryeministër i opozitës, e shqetësoi seriozisht Mulin.

Edhe pse atë gjë e ka në dorë Doktori dhe nuk e lejon, Muli u shqetësua tek frika që kanë demokratët nga ndonjë përçarje e re.

-Ne kemi tre vjet që nuk mbyllim dot sherrin për tradhtinë e Lulit, tha Muli.

Hajde të fillojmë nga e para për tradhtinë e Salianjit.

-Ke të drejtë, tha Lelo, por nuk më duket se ka vend për panik.

Ky mund të jetë diversion i Metës.

Që kur t’i themi ne jo, ai të thotë dakord po bëhem vetë.

-Po më mirë të bëhet vetë Meta, se Salianji, tha Muli.

Të paktën u themi demokratëve u detyruam ja dhamë Metës se s’na dalin votat, po si mund të themi u detyruam ia dhamë Salianjit....

-Ka vetëm një gjë të keqe, tha Lelo.

Lajmi që Meta ka propozuar Salianjin ka dalë në një ditë kur PD e Lulit dha dakordësinë për amnistinë, që nuk fal Salianjin. Pra e djeg atë.

Dhe duket sikur Luli bashkëpunon me Doktorin në këtë pikë, për të djegur Salianjin.

Ndërkohë ne e kemi akuzuar se bashkëpunon me Ramën.

Duhet ta ndajmë këtë punë.

Nëse na duhet Salianji duhet të denoncojmë Lulin që po na e djeg.

Nëse nuk na duhet Salianji, nuk duhet ta denoncojmë për amnistinë, se po na ndihmon ta heqim qafe me dorën e tij.

-Kjo është shumë e komplikuar, tha Muli.

Ne duhet të denoncojmë Lulin që bashkëpunon me Ramën dhe të themi që ai do të fusë në burg Salianjin, që ta bëjë hero e të bëhet kryeministër.

Kjo është skemë e tyre.

-Puna është se kush mund ta thotë nga ne këtë, tha Lelo.

-E thotë presor Mondi, tha Muli, se atij i hapet perspektivë në Korçë.

Lini një Përgjigje