Muli dyshon se Gazi po e fut në telashe me kërkesën për vulën 

21 Shkurt 2024, 20:10Antena TEMA

Pas mitingut, Mulin e shqetësoi deklarata e Gazit, që tha se tani gjykata duhet të na japë vulën.

E thirri Lelon se si duhet ta menaxhonin këtë punë.

-Ky Gazi, tha Muli, kërkoi që gjykata të na kthejë urgjent vulën pas mitingut.

D.m.th sipas tij qëllimi i mitingut është të na kthehet vula.

Sipas Doktorit është të sulmohej Blinken.

Sipas militantëve është të rrëzohet Rama.

Pra ka disa qëllime. Tani kjo kërkesa e Gazit duhet parë seriozisht.

-Po çfarë të keqe ka, tha Lelo?

-Ka patjetër, tha Muli. Se mund ta ketë dëgjuar gjykatësi, është trembur nga mitingu dhe shkon kërkon aty kërkesën e Gaz Bardhit për vulën.

E merr, e nxjerr në seancë plenare dhe i kthen vulën.

-Po le të na e kthejë, tha Lelo. Ne atë duam.

-Po jo mo burrë, se kërkesa e fundit e Gaz Bardhit për vulë është që t’ia kthejë Lulit.

Ai s’ka bërë kërkesë të re të na e kthejë ne.

Do na bëjë lëmsh gjykatën.

-Ka dy skenarë, tha Lelo.

Skenari i parë i keq, është ky që thua ti.

Që gjykata të trembet nga mitingu dhe të plotësojë kërkesën e Gazit, që fiton Luli.

-Po.

-Skenari i dytë është që gjykata të mos trembet nga mitingu, të dëgjojë Gazin dhe nga inati të na e japë ne.

Ky është skenar më pozitiv.

-D.m.th ti thua, tha Muli, që më mirë që gjykata të mos trembet nga mitingu e të na japë ne, se sa të trembet e t’ia japë Lulit gabimisht.

-Po, i tha Lelo.

-Po e mori vesh ai burri, si duhet fare vula.

Atij i duhet të trembet gjykata.

Kjo puna e vulës është kot.

Lini një Përgjigje