Muli në makth nga përgjimet që po publikohen 

31 Mars 2024, 21:12Antena TEMA

Muli sot po lexonte përgjimet për disa ish- drejtorë të Bashkisë së Tiranës.

I tërhoqi vëmendjen se si dy vajza nga bashkia shanin Belon me fjalor të pistë. 

DUke biseduar me Lelon për këtë çështje, Muli i tregoi sikletin e tij. 

-Kam frikë mos na del ndonjë pisllëk i fushatës në përgjime, i tha. 

-Çfarë pisllëku, i tha Lelo? 

-Po ti e di që Doktori ja hoqi vizën Belos që javën e parë dhe u thoshte gjithë njerëzve gabuam me këtë kandidatin.

Dhe këto fjalë i shkonin dhe lali Erit.

Kam frikë mos na del në ndonjë bisedë. 

Se ja këto që kishin thëne sot këto gocat muhabetet tona janë. 

-Po ça rëndësie ka, tha Lelo.

Rëndësi ka që ata diskreditohen nga përgjimet. 

-Ata po, tha Muli, por kam frikë mos na del që dhe ne ja kemi punuar pas shpine.

Se mezi e mbyllëm një përçarje, hajde duro përçarjen tjetër. 

-Nuk besoj, tha Lelo. Ato gjëra i dinin pak vet në Bashki.

Nuk ishin muhabete për këto vajzat e administratës. 

-Po atë frikë kam, tha Muli.

Mendo pak sikur këto të thonë që Doktori është idiot apo k... siç thonë për Belon.

Mendo si e përjetojnë demokratët e thjeshtë.

Se ato nuk dinin gjë që Doktori nuk ishte me Belon dhe mund ta kenë sharë dhe atë. 

-E vërtetë, tha Lelo. Po besoj SPAK nuk i nxjerr këto, se s’ka interes.

Ata duan të diskreditojnë këta drejtorët e Lalit në këtë rast. 

Lini një Përgjigje