Mulit i vodhi Beleri, "Rrugicën e Shpresës" 

20 Mars 2024, 19:48Antena TEMA

Sot Muli u mërzit me takimin tek “Rrugica e Shpresës”.

Zeni i tha se kanë siguruar mbështetje nga Partitë Popullore për Doktorin.

-Është një italian dhe një portugez, i tha.

Do bëjmë lidhje direkt përmes Syrit. 

Dhe Muli i bëri të gjitha gati. 

Doli i pari portugezi.  

-Jemi shumë të shqetësuar për arrestimet politike në Shqipëri, tha. 

Rrugica shpërtheu nga gëzimi. 

-Nuk mund ta lëmë kurrë Fred Belerin në burg. Lironi Belerin. 

-Edhe Doktorin, edhe Doktorin, bërtiste një nga turma. 

Nejse iku i pari. 

I erdhi radha të dytit. 

Edhe ai të njëjtën gjë. 

-Shqipëria do ketë probleme me BE, tha, se ka të burgosur politikë. 

Turma shpërtheu prapë. 

-Fred Beleri duhet të lirohet një orë e më parë. 

-Edhe Doktori, edhe Doktori, bërtiste prapë dikush nga turma. 

-Pusho mo budalla, se nuk të dëgjon, i tha një tjetër.

Nuk është live, është i regjistruar. Vetëm ne jemi live. 

-Po ky s’tha asgjë për Doktorin, i tha militanti i mërzitur, Mulit. 

-Është faza e pare, tha Muli.

Në fillim na duhet të thuhet se ka të burgosur politikë.

Pastaj e bëjmë vetë listën ne. Natyrisht dhe Beleri është. 

Lini një Përgjigje